duminică, 20 iunie 2010

Peitho

De ce Peitho?

Peitho este zeita persuasiunii si a seductiei in mitologia greaca(nume roman-Suadela). Peitho era cunoscuta si sub numele de zeita "seducatoare". Era intotdeauna in prezenta Afroditei, cele doua fiind nedespartite, si simboliza dorinta. Atunci cand Peitho isi tesea panza de mreje, niciun barbat nu rezista. Peitho era seductia, pasiunea, dorinta. Avea posibilitatea de a cuceri orice barbat si de a-l juca pe degete dupa bunul sau plac.

De ce am ales aceasta zeita?

Simt oarecum ca ma reprezinta intru cat fiind femeie, seductia este una din calitatile mele, flirtul este la ordinea zilei iar dragostea lumineaza fiecare zi. Nu spun ca trebuie neaparat sa iubesti ca sa te bucuri de emotia unui schimb de priviri, de un zambet din partea baiatului de peste drum si asa mai departe.

Acest blog va va pune la dispozitie o multitudine de teme, dar ceea ce va contine in mare parte va fi lectii de machiaj, sau pur si simplu make up in general, despre shopping, despre viata, despre sex, si despre problemele mele. In mare am cam rezumat. E posibil sa adaug pe parcurs. Am tinut sa mentionez despre ce voi discuta intru cat daca nu va convine ceea ce lecturati e mult mai simplu sa treceti la alt blog, ocolindu-l pe al meu.

Daca doriti sa stiti mai multe despre lucrurile ce ma atrag sau pur si simplu sa aflati ce ganduri imi trec uneori prin minte continuati sa ma urmariti.

Waiting for your questions...

V-am pupat,
Catalina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu