joi, 22 iulie 2010

Armonie


Sa va spun povestea trandafirilor albastri...

Exista in natura trandafiri de diferite culori si nuante, iar cand ii oferim, fiecare culoare poarta o anumita semnificatie. Desi nu suntem atenti la aceste lucruri, ulterior poate ne dam seama. Dupa cum bine stiti nu exista trandafiri naturali albastri. Dar indiferent cat s-a chinuit natura si a combinat culorile, aceasta nuanta nu a iesit singura. De aceea, ce nu a reusit ea, a reusit omul. Numai din cele spune, acest trandafir devine un simbol al imposibilului.

In mitologia chinezeasca trandafirul albastru reprezinta speranta in cazul unei iubiri imposibile. Totodata nuanta de albastru reprezinta armonia.
Dupa parerea mea trandafirii albastri iti dau speranta, liniste si pace sufleteasca. Este doar parerea mea. Trandafirii reprezinta ceea ce vrei tu sa reprezinte. Daca tie iti va inspira altceva impartaseste si altora sentimentele tale. Daruieste indiferent de semnificatie trandafiri. De ce? Pentru ca sunt speciali, pentru ca te fac sa te simti deosebit. Pentru ca fiecare persoana merita macar o data un trandafir. Si de ce nu, unul albastru.

Daruieste-l sub orice forma. Eu i-am cumparat pe ai mei. Dar ma fac sa ma simt deosebita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu